Faceți căutări pe acest blog

Creştinism Ortodox

luni, 4 februarie 2019

: " Tu ce ai face ?


POVESTI CU TALC  " Intr-o dimineata , intimpul liturghiei , toti crestinii adunati in biserica au fost surprinsi sa vada intrand doi oameni - amandoi imbracati , din cap si pana-n picioare , in negru si avand la ei pistoale automate . Unul din ei spuse :
- Oricine este dispus sa incaseze un glont pentru Iisus , sa ramana pe loc ! .
Imediatrul a fugit , diaconii au fugit si cea mai mare parte a enoriasilor a fugit . Din cei 500 de enoriasi cat erau in biserica , au ramas numai 20 . Barbatul care vorbise si-a scos gluga . . . S-a uitat apoi la preot si a spus :
- Bine , parinte , te-am scapat de toti ipocritii . Acum poti continua slujba . O zi buna !
Si cei doi oameni s-au intors si au plecat .
MORALA
Multi dintre noi suntem gata sa dam bir cu fugitii atunci cand viata ne pune in situatii in care trebuie sa ne demonstram cu adevarat credinta . De multe ori suntem mai preocupati de aparente , de imaginea noastra in ochii oamenilor , decat de felul in care aparem cu adevarat in ochii lui Dumnezeu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Mulţumesc” e un cuvânt uşor de spus. Adaugă-i un zâmbet, puţin suflet şi rosteşte-l cât de des poţi, verbal sau în gând. Cu fiecare mulţumesc îţi înmulţeşti ocaziile de a fi recunoscător, aşa cum cu fiecare zâmbet îţi creşti calitatea relaţiei cu ceilalţi.

Sfintii Zilei

Arhivă blog