Faceți căutări pe acest blog

Creştinism Ortodox

miercuri, 21 octombrie 2015

Minunea o face Dumnezeu



Un calugar primise darul de a vindeca bolnavii. Intr-o zi, un om suferind a pornit in cautarea lui, nadajduind vindecarea. Ajuns in apropierea chiliei calugarului, a intalnit o persoana care l-a intrebat ce cauta pe acolo. Bolnavul i-a spus ca doreste sa ajunga la calugarul care ii tamaduieste pe cei bolnavi. Persoana care l-a intalnit pe omul suferind i-a spus: "E un nevrednic, un pacatos fara pereche si nu are nicio putere de a tamadui pe cei in suferinta. Intoarce-te la casa ta si roaga-L pe Dumnezeu sa te vindece. El este Cel care poate orice si El te va face sanatos, daca te rogi Lui cu credinta". Bolnavul s-a increzut in cuvintele trecatorului si a plecat spre casa. Pe drum s-a rugat cu lacrimi sa fie izbavit de suferinta sa. Inainte de a ajunge acasa, s-a vindecat.
Persoana care ii graise ca monahul pe care doreste sa-l intaleasca este un pacatos, era chiar calugarul pe care bolnavul il cauta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Mulţumesc” e un cuvânt uşor de spus. Adaugă-i un zâmbet, puţin suflet şi rosteşte-l cât de des poţi, verbal sau în gând. Cu fiecare mulţumesc îţi înmulţeşti ocaziile de a fi recunoscător, aşa cum cu fiecare zâmbet îţi creşti calitatea relaţiei cu ceilalţi.

Sfintii Zilei

Arhivă blog