Faceți căutări pe acest blog

Creştinism Ortodox

miercuri, 15 martie 2017

SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!



                                                    ITI MULTUMESC, DOAMNE!  

                                         "Era odată o femeie săracă, care, pentru orice i se intampla, zicea mereu: "SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!  ITI MULTUMESC, DOAMNE!" Langă ea trăia un om bogat care, de fiecare dată cand trecea prin fata casei ei si o auzea spunand: "SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!, ITI MULTUMESC, DOAMNE!", se enerva. A răbdat pană intr-o zi cand, i-a poruncit servitorului său: - Să mergi in piată, să cumperi două cărucioare de alimente si să le duci acestei femei. Iar dacă te va intreba cine le-a trimis, să-i spui că diavolul. Asadar, a doua zi, servitorul a sunat la usa femeii. Cand a deschis, a văzut două cărucioare  pline cu alimente si pe servitor in spatele lor.
 - SLAVĂ LUI DUMNEZEU!, ITI MULTUMESC, DOAMNE! a spus femeia foarte bucuroasă.
 - Nu vreti să aflati cine v-a trimis carucioarele? a intrebat cu nerăbdare servitorul.
 - Nu fiule, nu are importantă. Cand Dumnezeu vrea, si vrăjmasul Ii slujeste, a spus femeia bucuroasă si a intrat cu cărucioarele inauntru".
"SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!", au fost si ultimele cuvinte rostite de Sfantul Ioan Gura de Aur, inainte de a muri in drum spre Comane, unde fusese surghiunit de impărateasa Eudoxia.

Dumnezeu si Maica Domnului sa te binecuvanteze. Amin si Aliluia!
                        Preot Ioan.     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Mulţumesc” e un cuvânt uşor de spus. Adaugă-i un zâmbet, puţin suflet şi rosteşte-l cât de des poţi, verbal sau în gând. Cu fiecare mulţumesc îţi înmulţeşti ocaziile de a fi recunoscător, aşa cum cu fiecare zâmbet îţi creşti calitatea relaţiei cu ceilalţi.

Sfintii Zilei

Arhivă blog