Faceți căutări pe acest blog

Creştinism Ortodox

duminică, 6 ianuarie 2019

M I N U N E .....


   Bucuria mea, iata ce poezie minunata a scris un fost musulman care cu multi ani in urma a trecut cu toata familia lui la credinta Crestin Ortodoxa. S-a dus la Sfantul Parinte Arsenie Papacioc si i-a spus: “Parinte, va rog sa ma binecuvantati!” Sfantul Parinte l-a intrebat: “Cum te cheama?” “Ibrahim, parinte!” a zis el. “Si ce credinta ai tu?” “Sunt musulman!” 
Si Sfantul Arsenie i-a zis: “Eu nu binecuvantez decat crestini ortodocsi. Sa te botezi si apoi sa vii la mine!”. Si Ibrahim a mers si a fost botezat cu numele Andrei.
Adica, sunt multi musulmani care s-au convertit la ortodoxie, iar unii crestini ortodocsi au plecat la sectanti! Este bine asa? Nuuuuu, nu este bine!

... BOTEZUL DOMNULUI ...
   (Versuri Andrei Ibrahim)
   Bland fiind ca un miel Te-ai aratat,
Marele Prooroc s-a minunat,
 In Iordan cand Te-ai botezat,
 Si apele s-au curatat.

   Si-a ramas minunea pana la noi,
Caci Iordanul s-a intors inapoi.
 Ingerii toti, s-au infricosat,
 Vazand botezat pe Cel far' de pacat.

   Din cer ca un tunet s-auzit, Dumnezeu Tatal, astfel a grait: Acesta este Fiul Meu cel iubit, Intru Care am binevoit! Aceluia deci, se cuvine marirea, Si in vecii vecilor stapanirea !
Amin.
   🙏  Dumnezeu si Maica Domnului sa-l binecuvanteze, sa-i dea sanatate si mantuire, lui Andrei Ibrahim si la toti cei dragi ai lui. Amin si Aliluia!
                                                                                                                       Preot Ioan 🛎.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Mulţumesc” e un cuvânt uşor de spus. Adaugă-i un zâmbet, puţin suflet şi rosteşte-l cât de des poţi, verbal sau în gând. Cu fiecare mulţumesc îţi înmulţeşti ocaziile de a fi recunoscător, aşa cum cu fiecare zâmbet îţi creşti calitatea relaţiei cu ceilalţi.

Sfintii Zilei

Arhivă blog