Faceți căutări pe acest blog

Creştinism Ortodox

joi, 31 ianuarie 2019

VALOAREA OMULUI ....



 Bucuria mea, un mare savant persan, scriitor si matematician, Abu Abdulah Muhammad bin Musa, cunoscut ca fiind descoperitorul cifrei zero si considerat de unii a fi Parintele Algebrei, a fost intrebat CE REPREZINTA OMUL IN ALGEBRA.
Raspunsul sau a fost: "Daca omul are bun si simt si caracter = 1. Daca mai este si frumos = 10. Daca mai are si bani = 100. Daca se mai trage si dintr-un neam nobil = 1000. Insa daca dispare simbolul bunului simt si al caracterului, adica 1, RAMAN DOAR ZEROURILE." 

            “Doamne, Cel ce vii in taina intre oameni, ai mila de noi ca umblam impiedicandu-ne prin intuneric, risipind in desert zilele noastre. Nu ne dam seama cat suntem de nedesavarsiti, cat esti Tu de aproape de sufletele noastre si cat ne departam noi de Tine, prin pacatele noastre”.

“Dumnezeule, milostiveste-te spre noi si ne binecuvanteaza, lumineaza fata Ta peste noi si ne miluieste!” 
                                                                                                                     Amin si Aliluia!
                                                                                                                           Preot Ioan .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Mulţumesc” e un cuvânt uşor de spus. Adaugă-i un zâmbet, puţin suflet şi rosteşte-l cât de des poţi, verbal sau în gând. Cu fiecare mulţumesc îţi înmulţeşti ocaziile de a fi recunoscător, aşa cum cu fiecare zâmbet îţi creşti calitatea relaţiei cu ceilalţi.

Sfintii Zilei

Arhivă blog