Faceți căutări pe acest blog

Creştinism Ortodox

joi, 23 ianuarie 2020

SOLDATUL CREDINCIOS..."

"Unii se laudă cu mașinile lor, alții cu casele lor dar eu mă laud cu numele Domnului, Dumnezeului meu. Aceștia s-au împiedicat și au căzut iar eu m-am sculat și m-am îndreptat." Doamne ajută!


Cândva în anul 2006, într-o unitate militară din apropiere de Tibilisi, un tânăr lucra în armată și era în mod constant umilit pentru credința lui în Dumnezeu.
Într-o zi căpitanul său a vrut să-l umilească în fața soldaților așa că l-a chemat pe tânăr și i-a spus:

-”Tinere vino aici, ia cheia și du-te și parchează Jeep-ul acesta în față.”
Tânărul a răspuns:

-”Eu nu știu să conduc!”
Atunci căpitanul i-a ordonat răutăcios:

-”Cere ajutorul Dumnezeului tău! Arată-ne că există!”

Tânărul a luat cheia şi s-a îndreptat spre vehicul, dar a început să se roage. A reușit să pornească maşina, apoi, spre mirarea soldaților, a parcat-o foarte bine în locul dorit de căpitan la aproximativ 100 metri mai încolo. După ce a coborât din jeep, tânărul i-a văzut pe toţi încremeniți.
Tânărul soldat, uimit, i-a întrebat ce se întâmplă. Căpitanul, șocat de ceea ce văzuse, l-a apucat de braț pe tânărul soldat, l-a adus în fața mașinii, a deschis capota jeep-ului şi i-a arătat tânărului că mașina nu avea motor. Replica băiatului a fost următoarea:

-”Acesta este Dumnezeul meu, căruia ma rog și îmi pun nădejdea !!!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Mulţumesc” e un cuvânt uşor de spus. Adaugă-i un zâmbet, puţin suflet şi rosteşte-l cât de des poţi, verbal sau în gând. Cu fiecare mulţumesc îţi înmulţeşti ocaziile de a fi recunoscător, aşa cum cu fiecare zâmbet îţi creşti calitatea relaţiei cu ceilalţi.

Sfintii Zilei

Arhivă blog